Tomorrowland Dünyanın En Çarpıcı Müzik Festivali

Tomorrowland Festivali

Ünü neredeyse gezegen sınırlarını aşacak olan müthiş festival Tomorrowland, eğlence meraklılarının ağızlarını sulandırıyor desek yanlış olmaz. Festivalin videolarına ve fotoğraflarına bakan herkes, başını kaldırıp uzaklara doğru bakarak "Bir gün ben de mutlaka orada olacağım." diyor. Aynen bu şekilde efsaneleşmiş olan Tomorrowland Festivali, 2005 yılından beri düzenleniyor. Şüphesiz ki kendisi Avrupa'nın en iyi müzik festivallerinden bir tanesi. Üstelik bu festival bir müzik festivalinden çok daha fazlası. Tomorrowland adeta bir yaşam tarzı, eğlence meraklısı bireyin kendine en çok yakışanı giymesi. Sizin için bunun kanıtlarını listeledik. Buyurun.

 

1. Dünyanın en iyi DJ'leri ve dünyanın en şahane görsel efektleri burada

Dünya çapında bildiğiniz en iyi DJ'leri aklınıza getirin. İşte onların hepsi bu festivalde performans sergiliyor. O hayran olunan DJ'leri bu müthiş festivalde dinlemek paha biçilemez bir zevk. Üstelik festival her sene görsel efektlerini de bir hayli geliştiriyor. 3 gün boyunca gözlerinize inanamayacağınız lazer şovlar ve havai fişek gösterileri izliyorsunuz. Ee, tabii bunlar da festivali biraz daha kusursuz ve çarpıcı kılıyor.

 

2. Dünya turuna çıkacak paranız yoksa Tomorrowland'de gitmeniz yeterli.

Çünkü festival her sene 75 ayrı ülkeden insanı ağırlıyor. Burada farklı kültürlerden, farklı ülkelerden insanları tanımak ve sosyalleşmek müthiş bir şans. Hatta festivalde farklı kültürlere ait lezzetleri deneme şansı da buluyorsunuz. Bu festival dönüşünde Papua Yeni Gine'yi bile avucunuzun içi gibi bilecek hale gelebilirsiniz.

 

3. Bu festival alanı o kadar büyük ki onu bir ülke zannedip vatandaşı olmak isteyebilirsiniz.

Festival çok büyük bir alana kurulu. Adeta şehir, hatta ufak çaplı bir ülke gibi. Gözlerinize inanamayacaksınız. Üstelik bir ülke düşünün ki tek derdi sadece ve sadece eğlenmek. Çarpıcı olması için bizce bu çok ama çok büyük bir sebep. Bu arada daha önce izlediğiniz Tomorrowland videolarını iki ile çarpın. İşte onunla karşılaşacaksınız.

 

4. Her müzik tarzı için farklı özel sahneler

Festivalde çok fazla sahne bulunuyor. Hepsi de trance, techno, deep house ve edm gibi farklı müzik tarzlarına uygun olarak yapılmış. Yani bu festivale gitme konusunda ben şu müziği severim, ama ortama müsait mi diye düşünmenize gerek yok. Sevdiğiniz müzik tarzını en iyi şekilde burada dinleyeceksiniz. Döndüğünüzde de kulaklarınızda hala bu efsane günlerin hatıraları çınlanacak.

 

5. Bir festival ortamından ne bekliyorsanız, onlar iki katı fazlasını veriyorlar.

Festivaller güzel görünür ama gidenler arka planındaki pek gösterilmeyen kirlilikten bahsederler. İşte Tomorrowland'de bunlarla karşılaşmak mümkün değil. Tuvaletler fazla alkol tüketiminden dolayı festivallerde çok hızlı kirlenebiliyor. Ancak Tomorrowland'de tuvaletler çok hızlı bir şekilde temizlendiği için onları kirli görme olasılığınız çok düşük. Bunun yanı sıra etrafta çöp de görmeniz pek olası değil. Sık sık temizlik görevlileri ortalıkta dolaşarak çöpleri topluyorlar. Hatta tuvalette deodorant bile bulabilirsiniz. Ee, sıcak tabii, dikkat etmek isteyeceğinizi bile düşünmüşler. Yerlerdeki tahtaların üzerinde de festivale sizden önce gelmiş olanların notlarıyla karşılaşıp, festival ruhunu biraz daha içselleştirebilirsiniz.

 

6. Masaldan festival yapmışlar adeta.

Artık hangi masalı dinlediklerini bilmiyoruz ama burası gerçekten de masallar diyarını andırıyor. Festivale gitmek için önce göl üstündeki köprülerden geçiyorsunuz. Gölün kenarında ise periler ve dev mantarlar var. Festivalin her anında sisler, baloncuklar ve konfetiler size eşlik ediyor. Ancak 3 günün ardından bu rüyadan uyanmak zorunda olacağınızı bilmelisiniz.

 

7. Siz bir sosisli bile yeter deseniz de önünüze serili bir Halil İbrahim Sofrası var.

Festival alanında dünya mutfağında pek çok farklı lezzeti bir arada bulabiliyorsunuz. Örneğin Meksikan, İtalyan, İspanyol, Çin ve Belçika mutfaklarından farklı tatları burada deneyebilirsiniz. Ancak biz en çok leziz Belçika çikolatasını tavsiye ederiz.

 

8. Daha gitmeden festival ruhuna hazırlanın diye; Treasure case

Tomorrowland Festivali

Tomorrowland biletinizi aldığınızda evinize gizemli bir kutu gönderiyorlar. Bu aslında bir müzik kutusu. Kutuyu açtığınız anda da çalmaya başlıyor. Kutunun içinden festival giriş davetiyeniz ile birlikte bilekliğiniz de çıkıyor. Kendinizi daha başka nasıl özel hissedebilirdiniz ki. İşte bu andan itibaren festivali iple çekmeye başlıyorsunuz. Başlangıç böyleyse, devamı nasıl olacak acaba diye hayaller kurmaya başlıyorsunuz. Sahi, her şeyi bu kadar ince ayrıntısına kadar, bu kadar özenli ve bu kadar kusursuz bir şekilde nasıl düşünüyorlar bunlar?

Sırakadaki Blog
Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder