Size İkinci Bayramı Yaşatacak En İyi Ücretsiz Ege Plajları

Ücretsiz Ege Plajları

Bayram insanın içini hangi yaşta olursa olsun kıpır kıpır yapar. Peki size bu kıpırdı yetmiyor mu? O halde sizi Ege'nin muhteşem plajlarına alalım. Hem de ücretsiz olarak. Ve Maestro! Uzanmışım kumsala.

 


1. Sarımsaklı Plajı

Sarımsaklı Plajı
Ayvalık'ın belki de en güzel plajı Sarımsaklı Plajı. Buranın kumu da tescilli güzellerden hani. Ayvalık'ta denize girmeyi en çok seveceğiniz yer burası.

 


2. Ayazma Plajı

Ayazma Plajı
Ah Bozcaada. Herkesin öve öve bitiremediği o harika ada. Hele ki bu adada Ayazma adında bir plaj var ki, denizin bir ressam tarafından bolca renk kullanılarak yapıldığını düşündürtüyor. Plajındaki kumlar da enfes diyebiliriz. Yalnız biraz soğuktur, dikkatli olun.

 


3. Ilıca Plajı

Ilıca Plajı
Bir taşla iki kuş vurmaya ne dersin? Hem de keyfinin kahyasını da alıp plaja giderek. Çeşme'deki Ilıca denizinin içinde şifalı Ilıca suları da var. Hele ki plajı hiç anlatmıyoruz. Mükemmel. Çeşme'ye gidip de otelinden çıkmayanlar, burayı göremediklerine işte şimdi çok üzülecekler.

 


4. Ortakent Plajı

Ortakent Plajı
Bodrum'da tatil iyidir hoştur da Ortakent'e gitmediysen bize ne? Bodrum'da gerçekten güzel vakit geçirdim ve Bodrum çok güzel bir yer demeden önce Ortakent Plajı'nı bir gör. Sonra daha da ballandıra ballandıra anlatacaksın tatilini.

 


5. Kadırga Koyu

Kadırga Koyu
Asos ile ilgili çok fazla bir şey anlatmaya gerek yok aslında. Asos başlı başına bir doğa harikası diyebiliriz. Bir de buna kusursuz Kadırga Koyu eklenirse. Eğer giderseniz, o şahane koya bizden de selam söyler misiniz?

 


6. Kefalos Plajı


Bayram tatilinde ne kadar su sporu varsa denemeye hazır mısınız? O zaman muhteşem kumları ve eşsiz deniziyle Kefalos Plajı Gökçeada'da sizi bekliyor.

 


7. Altınkum Plajı

Altınkum Plajı
Çeşme bilindiği üzere her yaz tatilinde inanılmaz kalabalık olan bir yer. Ancak siz sakin, tertemiz ve çok keyifli bir plajda gününüzü geçirmek istiyorsanız Altınkum Plajı'na hayran kalacaksınız.

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder