Bu Bayram Sizi Tatile Çıkaracak 7 Tavsiye

Bu Bayram Sizi Tatile Çıkaracak 7 Tatil Tavsiyesi

Maalesef o eski bayramlar çok eskilerde kaldı. Elbette hepimiz isteriz; o çocukluğumuzdaki bayramları yaşamayı ancak maalesef hayat o kadar yoğun ve stresli bir hal aldı ki en ufak bir tatil boşluğunu bile değerlendirmemiz gerekebiliyor. Siz ne kadar bayramda evde oturmak istiyorum deseniz de sizin için hazırladığımız listeyi görünce bavullarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz.

 


1. Sahi, yavru vatan bayramı nasıl kutluyor?
Yavru vatanda bayram
Elbette ki bu işin bahanesi ancak kesinlikle bayram zamanı Kıbrıs'ın tam mevsimi. O güzel plajlarında denize girmek, Bellapais'te güneşin batışını seyretmek, Girne Limanı'nda yemek yemek ve Kıbrıs'ın eşsiz lezzetlerini denemek harika olmaz mıydı? Bizce olurdu ama tabii siz bilirsiniz. Hem teorik olarak yurtdışına da çıkmış olacaksınız; hatırlatalım.

 

 

2. Bozcaada'nın şarapları kadar bayramları da pek şahane oluyormuş
Bozcada'da bayram
Ne yalan söyleyelim, Bozcaada'ya bayramda bir siz gitmeyeceksiniz ve sosyal medyada insanların adanın muhteşem denizinde yüzerken, lezzetli şaraplarını içerken ve güzel sokaklarında dolaşırken çekilmiş fotoğraflarını görüp hüzünleneceksiniz. Bizce hala geç sayılmaz, hemen planınızı yapıp, bayramda siz de Bozcaada'da olun. Hem sizin de kanatlarınız var ruhunuzda.

 


3. Her zaman merak edilen Amasra'yı görmenin tam vakti
Bayramda Amasra
Amasra, doğal güzellikleri ve sevimli yapısıyla gidenlerin anlata anlata bitiremediği bir yer. Karadeniz'in muhteşem doğasını keşfetmek için de en uygun dönemlerden bir tanesi bu ay. Üstelik Çakraz, İnkumu ve Bozköy plajlarında da denizin tadını çıkarabilirsiniz.

 


4. En şirin adalarımızdan Cunda Adası'nda tarihin, doğanın, denizin ve balığın tadını çıkarmaya ne dersiniz?
Bayramda Cunda Adası
Balıkesir'e bağlı olan ve Alibey Adası olarak da bilinen Cunda Adası, özellikle yaz aylarında kaçırılmaz bir keyif vaad ediyor. Dilerseniz Ayvalık'ta konaklayıp, tüm günü Cunda'da geçirebilir ve birbirinden güzel koyları gezmek için tekne turuna çıkabilirsiniz.

 


5. Fazla uzağa gitmeden dinlenmek için Ağva
Bayramda Ağva
Eğer gerçekten dinlenmek istiyorsanız ve İstanbul'da yaşıyorsanız bayramda Ağva'da nehir kenarında doğayla baş başa bir tatil geçirebilirsiniz.

 


6. Meşhur beyaz evleriyle elbette ki Bodrum vazgeçilmez tatil noktası
Bayramda Bodrum
Bodrum'da yaşayanlar oranın her mevsim güzel olduğunu söylüyorlar ancak bizce denizin tadını doyasıya çıkarmak için en güzel zaman yaz ayları. Üstelik muhteşem koyların tadını çıkarırken, en keyifli şekilde dinlenebilirsiniz.

 


7. Her daim sakin ama her daim eğlenceli olan Kaş
Bayramda Kaş
Her zaman popüler olan ama daima da bakir kalan Kaş, kusursuz bir tatil isteyenlerin en güzel tercihi oluyor. Denizin maviliğinde, doğanın yeşilliğinde ve sokakların keyfinde kaybolmayı kim istemez ki?

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder