Bayramı Fırsat Bilenler için Temmuz Ayında Tatil Önerileri

Ramazan Bayramı

Bir çoğumuzun yoğun iş koşuşturmacası içinde güzel bir tatile fırsat bulamadığımız aşikar. Bu yıl Ramazan Bayramı tatili 9 gün olunca şimdiden tatil planları yapmanın vakti geldi. Bu 9 günlük tatili güzel bir fırsata çevirerek harika bir bayram tatili planlayabilirsiniz. Listelediğimiz güzelliklerden dilediğinizi seçin ve sonra da hemen bilet ve konaklama rezervasyonlarınızı yaptırın!

 


1. Rüzgar sörfünü Alaçatı'nın eşsiz maviliklerinde denemenin tam sırası.


Eğer daha önce denemediyseniz adrenalin dolu bir tatil için rüzgar sörfünü kesinlikle denemelisiniz. Üstelik Alaçatı bunu yapmak için sadece Türkiye'de değil, tüm Avrupa'da en güzel yerlerden bir tanesi. Kalan zamanlarınızda da bölgenin muhteşem güzelliklerinin tadını çıkartırsınız.

 

2. Bayram tatilinde o kanal senin bu kanal benim dolaşma keyfine kim hayır diyebilir ki?


Şimdi Venedik'i gezmenin tam sırası. Muhteşem kanallarıyla meşhur bu şehirde, gondollarla rüya gibi bir tatil geçirmek, size bütün yılın yorgunluğunu ve stresini unutturabilir.

 

3. Biri dinlenmek mi dedi? O zaman sizi Kabak Koyu'na alalım.

Kabak Koyu
Kabak Koyu hala daha bakir kalabilmiş muhteşem bir bölge. Üstelik içerisinde ağaç evlerden oluşan pek çok otel de var. Burada doğa ile başbaşa eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Hatta koya inişler safari araçlarıyla yapılıyor. Bayram tatili için daha güzel bir deneyim olabilir mi? Bizce olamaz.

 


4. Bayramda ada sahillerinde sizi bekleyen muhteşem bir tatil var.

Sahiller
Adalar keyifli bir tatil ve muhteşem bir gezi için ideal. Üstelik eğer İstanbul'da yaşıyorsanız, şehirden de fazla uzaklaşmış olmayacaksınız. Daha ne olsun ki?

 


5. Bir filmin başrol oyuncusu olmak için Barselona.


Barselona'da geçireceğiniz her an sizi bir filmin eşsiz sahneleri içerisindeymişsiniz gibi hissettirecek. Bu doğal ve tarihi güzellikler ile muhteşem mimariler arasında geçireceğiniz bir bayram tatili, kuşkusuz en unutulmazı olacak.

 


6. Bayramı şöyle ailece kutlamak için tatil önerimiz Abant

Abant
Her mevsim ayrı bir güzel olan Abant, eğer ailece bir tatil düşünüyorsanız enfes bir alternatif olabilir. Belki denize girme şansınız yok ama hem lezzetli hem dinlendirici hem de çok huzurlu bir tatil olacağı kesin.

 


7. Bana denizi, kumu ve güneşi verin diyenler için; Bodrum.

Bodrum
En güzel tatillerin başkenti elbette her zaman Bodrum. Bayram tatilinizde Bodrum'da denize, kuma ve güneşe sonuna kadar doyabilirsiniz. Ayrıca Bodrum'un simgesi beyaz evlerin de sizi ne kadar dinlendirdiğini göreceksiniz. Birbirinden güzel koyları gezmeyi de ihmal etmeyin.

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder