Bayramda Düşük Maliyetli Yurtdışı Tatil Önerileri

Bayramda Düşük Maliyetli Yurtdışı Tatil Önerileri

Bayram tatili bu sene uzun olunca tatil yapma alternatifleri de genişledi elbette. Hatta ilk başlarda "Güneyde giderim bir tatil köyüne, kafamı dinlerim." diyenler bile yurt dışı için "Acaba?" demeye başladı. Bizce bu "acaba" değil, "elbette" olmalı. Çünkü eğer sıkı bir program yaparsanız bayram tatilinizi harika bir ülkede, eşsiz bir kültürde ve keyifli bir ortamda geçirebilirsiniz. Sakın bize "Yurtdışına çıkmak çok pahalı ama!" demeyin. Değil çünkü. Yani pahalı olmayanları biz sizin için listeledik.

 


1. Komşu biz geldik demek için: Bulgaristan

Bulgaristan
Bulgaristan Avrupa'nın hem ucuz hem de müthiş ülkelerinden bir tanesi. Eğer aklınızda bayram tatilinde güneyde bir tatil köyüne gitmek varsa, unutun onu. Çünkü Bulgaristan'da muhteşem otellerde oldukça uygun fiyatlara konaklayabilirsiniz. Şehri ve ülkeyi gezmek de cabası. Haydi bakalım, hep birlikte söylüyoruz; "Bekle bizi Sofya, biz geliyoruz!"

 


2. İnsanın ve çevrenin en doğal halini hissetmek için: Makedonya

Makedonya
Özellikle dizilerde ne kadar da sevimli bir ülke değil mi burası? Ee, o zaman niye duruyorsunuz? Uzun bayram tatili Makedonya'nın doğal güzelliklerini keşfetmek, insanlarıyla kaynaşmak ve tarihini öğrenmek için harika bir zaman. Hatta bunun için vize almanıza bile gerek yok. Elbette ilk durak Üsküp!

 


3. Avrupa'nın en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Kiev'i gezmek için: Ukrayna

Ukrayna
Hanımlar! Kıskançlığı bırakın. Beyler! Siz de abartmayın. Aranızda anlaşın ve atlayın uçağa vizesiz bir şekilde Ukrayna'ya gidin. Üstelik bayram tatili dönemi Ukrayna'yı gezmek için harika bir tarih. İlk durak burada da kesinlikle Kiev olmalı. Hatta sadece Kiev bile olabilir. Bu güzel ülkede bu kadar ucuza tatil yaptığınıza siz de inanamayacaksınız. Hem dönüşte eviniz de muhteşem votka stoklarıyla dolacak.

 


4. Cennet simülasyonu: Filipinler

Filipinler
Filipinler fonetik olarak kulağımıza nedense gitmesi imkansız bir yermiş gibi geliyor. Aslında külliyen yalan geliyor kulaklarınıza. Çünkü Filipinler'e gitmek için vizeye ihtiyacınız yok. Üstelik beyaz kumlarla, tropikal ağaçlar arasında mavinin her tonunun olduğu bir denizi seyretme imkanını oldukça ekonomik fiyatlara sağlayabilirsiniz. Belki uçak biletinin fazla olacağını düşünüyor olabilirsiniz ancak onu da Hong Kong üzerinden alırsanız daha uygun fiyatlı olacaktır. Bayram tatili ve Filipinler. Kulağa bu sefer nasıl geliyor?

 


5. Nasıl bu kadar güzel ve ucuz olabilir: Sırbistan/Belgrad

Sırbistan
Yine vize derdi olmayan, yine çok ucuz ve yine çok güzel bir ülke. Özellikle Belgrad gerçekten de harika bir şehir. Bu yüzden bayram tatilinizde atlayıp Sırbistan'a gidebilirsiniz. Hem şehrin muhteşem tarihini inceleyebilir hem de uygun fiyatlı bu şehirde gönlünüzce tatil yapabilirsiniz.

 


6. Güneye gitmek isteyenlerle uzlaşıyoruz: Kıbrıs - Girne/Lefkoşa

Kıbrıs
Bayram tatilinde güneye gitmeyi düşünen birileri vardı. Tamam kabul, güneye gidin ama biz en güneyi teklif ediyoruz. Hem yurtdışı hem güney hem de gayet uygun fiyatlı. Üstelik vize de yok. Kıbrıs bu bayram tatilini geçirmek için harika bir yer olabilir.

 


7. Tarihini neredeyse ilk günkü gibi koruyan şehir: Prag / Çek Cumhuriyeti


Nedense Avrupa seyahatlerinde ilk akla gelen yerlerden olmuyor Prag. Aslında kesinlikle en güzeli ve en uygun fiyatlısı. Eğer vizeniz varsa her şey o kadar hızlı ilerleyecek ki siz de şaşıracaksınız. Bir bakmışsınız muhteşem mimari yapıların arasında dolaşıyorsunuz.

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder